Rainbow Communication

Rainbow Communication IOT Industry 4.0 telefon contact Rainbow Communication

Realizare software particularizat

Expertiza in domeniul industrial si experienta in implementarea solutiilor software au deschis calea de realizare software particularizat de monitorizare industriala.
Echipele multidisciplinare , dublate de procese de proiect management si metodologii avansate, garanteaza reusita pentru o gama larga de solutii pentru industrie.

solutiilor software dezvoltare aplicatii

Monitorizare proces industrial

In toate proiectele dezvoltate ne asiguram ca tinem pasul cu ultimele tendinte in tehnologie si le integram in proiecte. Acest lucru ajuta la depasirea si celor mai mari provocari.
Aplicatiile dezvoltate sunt adaptate cerintelor dumneavoastra. Feedback-ul acordat in diversele faze ale proiectului ajunge sa fie reflectat in produsul final.
Principala nisa este de monitorizare proces industrial.

interactiunea cu sistemele industriale

Procesul de dezvoltare a aplicatiei

Pentru fiecare proiect se face analiza de business, unde este oferita consultanta pentru a defini optim cerintele aplicatiilor. Ulterior sunt validate si stabilite prioritatile.
Planificarea proiectului este facuta de echipa noastra, realizand o strategie pentru dezvoltarea aplicatiei, se definesc etapele proiectului, livrabilele si estimarile de costuri. Managerul de proiect o sa fie in permanenta interfata intre client si echipa de dezvoltare. Totul pentru a se asigura ca este respectat calendarul proiectului, evaluarea riscurilor, coordonarea echipei si respectarea bugetului in cadrul jaloanelor .
In procesul de dezvoltare a aplicatiei, echipa noastra se va ocupa de toate operatiunile ce implica crearea aplicatiei. Interactiunea cu sistemele industriale o sa fie facuta decat in stransa legatura cu echipa locala, fiind astfel realizate programele, documentatia, testarea si remedierea erorilor aparute .
In general aplicatiile oferite de noi sunt generate in functie de nevoile dumneavoastra, fara a fi implementate module sau functii de care nu aveti nevoie .

Aplicatiile de monitorizare a productiei pot acoperi o gama larga de subiecte , in acest moment fiind implementate si testate :
Modul monitorizare timp ciclu productie
Modul monitorizare defecte aparute in productie
Modul monitorizare piese produse
Modul monitorizare defecte roboti
Toate aceste module sunt disponibile prin implementarea aplicatiei VIPER(Visual Interface for Predictive Engine Reports).