Rainbow Communication

Rainbow Communication IOT Industry 4.0 telefon contact Rainbow Communication

Monitorizarea capacitatii de productie

Implementarea monitorizarii productiei industriale duce la cresterea competitivitatii, o mai buna intelegere a productiei, usureaza luarea decizilor in urma unei informari si analize mai bune. Prin consultarea rapoartelor zilnice se poate observa aparitia unei derive si pot fi luate masurile necesare restabilirii parametrilor de productie. In acest send nu este nevoie sa fie observata o scadere a productiei pe cateva zile, sa se ceara o analiza a cauzelor care au determinat aceasta scadere. Toate acestea inseamna timp alocat, resurse, iar capacitatea de productie nu revine in parametri.

VIPER - Visual Interface for Predictive Engine Reports

Prin implementare VIPER - Visual Interface for Predictive Engine Reports sunt disponibile un set de analize preliminare care usureaza luare deciziei. Datele raman disponibile pentru o lunga perioada fiind usor accesibile.
Aplicatia dispune de module esentiale care pot fi implementate la cerere, fara a fi necesar sa fie luat tot pachetul de optiuni.
Module disponibile:
- Monitorizare timp de ciclu productie.
- Istoric evolutie timp de ciclu.
- Istoric evolutie productie.
- Monitorizare zilnica defecte aparute, ca numar de aparitii si durata de pana.
- Monitorizarea defectelor aparute la robotii industriali.

monitorizare timp ciclu

Monitorizare timp de ciclu actual

Modulul realizeaza o monitorizare timp de ciclu actual, rata de actualizare fiind la 20 de minute. Se afiseaza media TCY celor mai bune 20 de piese din ultimele 100 pentru fiecare diversiate produsa in fiecare post de lucru. Rezultatele sunt marcate cu codul culorilor pentru a observa foarte usor eventualele deviatii si a putea lua masurile de remediere necesare .

monitorizare istoric timp de ciclu

Monitorizare evolutie timp de ciclu

Prin monitorizare evolutie timp de ciclu se pot observa derivele mici aparute in timp, in general in urma unor interventii, in acest mod este mai simplu de cautat cauza radacina a problemei. Evolutia poate fi stocata pe mai multi ani, afisarea fiind pe fiecare luna.

monitorizare evolutie defecte productie

Monitorizare evolutie defecte productie

Prin tinerea sub observatie a evolutiei defectelor de productie se poate realiza o mentenanta predictiva datorita posibilitatii anticiparii aparitiei anumitor defecte. In timp odata cu adunarea datelor se pot stabili metode de predictie prin observarea repetarii unui anumit comportament. Interventiile predictive sunt mai putin costisitoare, nu blocheaza productia in momente critice, poate fi ales momentul optim de realizare.

evolutie piese produse

Monitorizare piese produse

Monitorizarea pieselor produse ofera o imagine de ansamblu asupra productiei, are un acces facil fara sa fie necesara cautarea in arhive a datelor. Totul este realizat si stocat pe un server, posibilitatile de stocare nu implica costuri mari.

evolutie aparitii defecte roboti

Evolutie aparitii defecte roboti

Monitorizarea evolutiei aparitiei defectelor la roboti usureaza analiza echipei de mentenanta, deschide posibilitatea efectuarii de mentenanta predictiva si scurteaza durata interventiilor prin oferirea de informatii precise.

Toate acestea formeaza VIPER - Visual Interface for Predictive Engine Reports, dar nu se limiteaza la atat.
Orice informatie care poste fi generata de PLC/robot si prezinta interes poate fi citita, stocata, prelucrata si afisata spre analiza. Orice ramura industriala are secretele ei, orice utilaj este cunoscut cel mai bine de cel care lucreaza pe el si stie ce ar fi necesar sa se urmareasca, noi venim in intampinarea acestei necesitati prin dezvoltarea de software particularizat.
Sustinuti de experienta indelungata in implementarea de echipamente putem realiza o foarte buna evolutie in Industry 4.0 pentru compania dv .